Εικόνα & Ήχος

Πως θα επιλέξεις καλύτερα ηχεία για σένα. Διάβασε τα tips!

Ένα smartphone  εκτός των άλλων,  μπορεί να είναι και music player. Μπορείς να αποθηκεύεις όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια. Μπορείς, όταν δεν θέλεις να ακούς μουσική με τα ακουστικά σου να χρησιμοποιείς τα ηχεία σου. Ναι! Αλλά ποια ηχεία; Που πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου όταν επιλέγεις ένα ηχείο; Η φορητότητα: πόσο εύκολα μεταφέρεται! Είναι σημαντικό το σημείο που θέλεις να συνδέσεις  τα ηχεία σου. Θέλεις ν’ ακούς μουσική σε συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού ή στο γραφείο;  Ένα μεγάλο και σταθερό ηχείο είναι η καλύτερη επιλογή, για να έχεις τον καλύτερο δυνατό ήχο. Αν χρειάζεσαι ένα ηχείο εκτός σπιτιού, το μέγεθος πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο της επιλογής σου. Για να μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα και να χωράει  σε μία τσάντα ταξιδιού. Η LG διαθέτει μία σειρά από ηχεία, διαφορετικών μεγεθών. Το LG ND1520 με βάρος μόλις 0.57kg είναι μία όμορφη «φορητή» πρόταση!

Η ποιότητα του ήχου Προτείνουμε να επισκεφθείς ένα κοντινό σου κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και να   ελέγξεις 3 βασικά σημεία  κατά τη δοκιμή των ηχείων. Βάλε τη  μουσική σε χαμηλή ένταση, για να μπορέσεις να  ακούσεις οποιοδήποτε «σφύριγμα» ή θόρυβο.  Σε κάθε σύστημα που δοκιμάζεις, σε χαμηλή ένταση ίσως ν’ ακούσεις έναν εξωτερικό θόρυβο από τον περιβάλλοντα χώρο. Σύγκρινε και αποφάσισε σε ποιο από όλα τα ηχεία σε ενοχλεί λιγότερο και δεν θα είναι ενοχλητικό όταν διαβάζεις, κοιμάσαι  η ακούς απαλή μουσική. Βάλε τη μουσική σε υψηλότερη ένταση. Αν ακούσεις «κροτάλισμα», σημαίνει ότι το ηχείο δεν μπορεί να παράγει καθαρό ήχο και έχει πολύ στενό φάσμα ήχου.   Η Συμβατότητα & είσοδοι Είναι σημαντικό να  επιλέξεις ένα ηχείο σύνδεσης που θα είναι συμβατό με το smartphone σου. Δε θα ήταν super αν οι φίλοι και η οικογένεια σου, μπορούσαν να παίξουν μουσική από τα smartphones τους στο party σου; Αν έχεις κάτι  τέτοιο στο μυαλό σου, η  επιλογή του LG ND5520 το οποίο λειτουργεί τόσο με iOS και όσο και με Android θα σε εκπλήξει! Επίσης είναι σημαντικό να εξετάσεις τα είδη των εισόδων που υποστηρίζει ένα ηχείο. Μερικά μπορούν να συνδεθούν μόνο με το smartphone, ενώ άλλα μπορούν με USB drives ή και με τον υπολογιστή σου. Ο σχεδιασμός των ηχείων είναι κορυφαίος. Η σειρά ηχείων της LG  σου προσφέρει  μία γκάμα που ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Δες  το LG CM2820! Είναι το ιδανικό ηχείο για σύνδεση με smartphone.  

 

ηχείο LG ND5520    

 

Το ηχείο LG ND5520 που κατέλαβε πρώτη θέση, φέτος  στα βραβεία reddot, για τον σχεδιασμό του ,προσφέρει εξαιρετικό ήχο από το smartphone σου, όταν ακούς την αγαπημένη σου μουσική ή εκπομπή στο ραδιόφωνο.   Τι άλλο θα μπορούσες να τσεκάρεις;   

  • Αν  θέλεις ξυπνητήρι με ψηφιακό ρολόι, όπως έχουν τα: ND5520 / ND1520
  • AM / FM Radio για Live ακρόαση, αν είσαι fan του ραδιοφώνου, δες  τα: ND5520 / ND1520.
  • Bluetooth αν θες να ακούς μουσική χωρίς ηχεία όπως τα: CM2820, ND5520, ND4520 και ND3520
  • Τηλεχειριστήριο. Αν και ακούγεται αυτονόητο, δεν έχουν όλα τα ηχεία γι’ αυτό έλεγξε τη συσκευασία.

 

Docking Station LG ND5520    

 

Τώρα έχεις τα βασικά tips για την καλύτερη επιλογή, στα δικά σου ''μέτρα''. Life’s Good και έχει ήχο!    

μοιράσου το!