Εταιρικά Νέα

CES 2013… τι έχουν να πουν τα ΜΜΕ;

Booths κατάμεστα από κόσμο, πλήθος ΜΜΕ να καταγράφει γεγονότα, νέα, καταπληκτικά gadgets… κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή στη CES, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρονικών συσκευών της χρονιάς, που συγκεντρώνει έναν τεράστιο αριθμό ΜΜΕ από όλο τον κόσμο.

 

LG CES 2013

 

Τα ΜΜΕ είναι συνήθως μια αξιόπιστη πηγή αντικειμενικής ενημέρωσης. Γι’ αυτό, συντονιστήκαμε με το NBC και το Engadget, ως αξιόπιστες πηγές πληροφοριών, για να δούμε τι έχουν να πουν. Ως ηγέτης στις ηλεκτρονικές συσκευές, η LG τράβηξε τα βλέμματα των ΜΜΕ στη CES 2013. Έτσι, σε αυτό το post, θα μοιραστούμε μαζί σας τα λεγόμενα των ΜΜΕ για τα προϊόντα LG που παρουσιάστηκαν στη φετινή έκθεση. Για την LG OLED TV (μοντέλο: EA9800). Μια από τις σπουδαιότερες ειδήσεις που σχολιάστηκε στη φετινή CES ήταν η παρουσίαση της  curved LG OLED TV: «Λόγω της απαλής καμπύλης στο εσωτερικό, όλη η έκταση της οθόνης έχει ίση απόσταση από τα μάτια του θεατή, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η παραμόρφωση στις άκρες και η απώλεια λεπτομέρειας». Το υπέροχο, πρωτοποριακό design φαίνεται να εντυπωσίασε τα ΜΜΕ, όπως αποδεικνύεται από τα λεγόμενα της Engadget, που έγραψε: «Μια λέξη περιγράφει μόνο την ΕΑ9800 OLED TV της LG: Εκπληκτική!». Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Μείναμε με ανοιχτό το στόμα, όπως όλοι, που βρέθηκαν στο τεράστιο booth της LG και αντίκρισαν αυτό το θαύμα με τα 3... panels». Άλλο ένα μέσο τεχνολογικής ενημέρωσης, το Gizmodo, παρομοίασε το 3πλο panel των OLED σαν: «όμορφες υπάρξεις  ευθυγραμμισμένες η μία δίπλα στην άλλη, σχηματίζοντας την τέλεια κινηματογραφική καμπύλη». Προσφέροντας μια πρώτη ματιά για την τηλεόραση, συνέχισαν: «το περιεχόμενο δεν ξεπετάγεται προς το μέρος σου, όπως κάποιοι άνθρωποι φαντάζονται το 3D. Περισσότερο, η καμπύλη της οθόνης τραβάει εσένα προς τα μέσα. Με τις 3 οθόνες στη σειρά να σχηματίζουν μια Mega-OLED, το αποτέλεσμα ήταν ακόμη πιο έντονο». Σε μια πιο εις βάθος περιγραφή της κυρτής τηλεόρασης, το Pocket-lint σχολίασε: «η οπτική θέασης είναι ιλιγγιωδώς καλή» και καθώς παρακολουθούσαν «αυτό που ήταν στην οθόνη και των 2 set, ενώ στεκόμασταν σχεδόν παράλληλα από την οθόνη».   Για την LG OLED TV (μοντέλο: ΕΑ8800). Με πρόσφατες ειδήσεις να αναφέρουν ότι δεχόμαστε ήδη προ-παραγγελίες για την LG OLED TV, το ενδιαφέρον των ΜΜΕ στη CES για το μοντέλο των 55 ιντσών έμεινε αμείωτο. Παρατηρώντας το μοντέλο στη CES, οι δημοσιογράφοι της Los Angeles Times δήλωσαν κατάπληκτοι από το γεγονός ότι: «παρ’ όλο που στεκόμασταν σε μεγάλη απόσταση, η OLED TV της LG, μας προσέφερε κρυστάλλινη εικόνα», την ώρα που παρουσιάζαμε ένα demo video στη στο συγκεκριμένο μοντέλο.

 

LG CES 2013

 

«Αυτό θα πει σου τραβάει την προσοχή» ήταν το πρώτο πράγμα που ανέφερε η Engadget, αναφορικά με την LG OLED TV 55 ιντσών. Και συνέχισαν λέγοντας ότι ήταν «αδύνατο» να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω της και ότι αναγνώρισαν αμέσως την «ευκρίνειά» της.   Για την LG Ultra HD TV (μοντέλο: LM 9600) Άλλη μια ατραξιόν στο booth μας, ήταν η LG Ultra HD TV. To Slashgear εκθείασε «αυτές τις τρελές αναλύσεις 4K» ως «απίστευτα καθαρές και... ρεαλιστικές». Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixels – 4 φορές περισσότερα από μια κανονική HD TV – η Ultra HD 4K αλλάζει για πάντα την ψυχαγωγία στο σπίτι».

 

LG CES 2013

 

To NBC έκανε και κάποια test στην LG Ultra HD TV και παρατήρησε ότι: «ήρθε πρώτη σε όλα τα HD tests και είχε φανταστική απόδοση σε όλα τα αμιγώς high definition περιεχόμενα» και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «η Ultra HD TV της LG παρέχει τις καλύτερες HD εικόνες» που έχουν δει. Παρ’ όλο που αυτό το post είναι μόνο μια αναφορά στα σχόλια που βγήκαν στην επιφάνεια, είναι ξεκάθαρο ότι τα ΜΜΕ εντυπωσιάστηκαν. Τώρα, ήρθε η ώρα να τσεκάρετε κι οι ίδιοι τα προϊόντα LG. Μπορείτε και να ζήσετε ψηφιακά την εμπειρία του booth της LG στη φετινή CES εδώ. Γιατί σε τελική... HD ανάλυση, Life's Good!:-)  

μοιράσου το!