Τα Νέα Μας

Fashion Tastes Cupcakes!

Από την μία δεν αντιστέκεσαι στον πειρασμό της γευστικής απόλαυσης και από την άλλη νιώθεις τύψεις γιατί είναι κρίμα να τα «χαλάσεις». Είναι πολύχρωμα, έχουν διάφορα σχέδια, γεύσεις,  είναι μόδα και φυσικά αναφερόμαστε στα Cupcakes. Ποιος λέει ότι η μόδα δεν έχει θέση στην κουζίνα και στις γαστρονομικές μας απολαύσεις και επιλογές;  H μόδα στην κατηγορία food, αλλάζει αλλά επανέρχεται. Τα Cupcakes μετά από δύο αιώνες είναι ξανά στη μόδα, προσαρμοσμένα σε εικόνες της εποχής, όπως angry birds και οτιδήποτε άλλο αντιπροσωπεύει την εποχή μας. Όσο για τις γεύσεις; Εκτός από τις κλασσικές κρέμα και σοκολάτα, oι chef, bloggers, οι ειδικές για Cupcakes εκδόσεις προτείνουν τις δικές τους γεύσεις, ακόμη και σε αλμυρή επιλογή.

Fashion Tastes Cupcakes!

Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές για την προέλευση της ονομασία τους. Η πρώτη γιατί το ψήσιμό τους γινόταν μέσα σε cups και η δεύτερη γιατί η μέτρηση των συστατικών για την παρασκευή τους γινόταν με cup. Και τα δύο μας φαίνονται πιθανά. Στην αρχή τα αποκαλούσαν και "number" cakes από τον τρόπο μέτρησης των συστατικών τους. Ένα cup βούτυρο, δύο cups ζάχαρη, τρία cups αλεύρι, 4 αυγά, ένα cup γάλα και μία κουταλιά σόδα. Αυτή είναι μία από τις πρώτες συνταγές των Cupcakes.

Fashion Tastes Cupcakes!

(by Sugarbuzz)

Τα Cupcakes αποκτούν ακόμη και μεγάλες διαστάσεις, αντικαθιστώντας την κλασσική τούρτα γενεθλίων . Όπως το cupcake Giant της φωτογραφίας, που μας δάνεισε το sugarbuzz.

Fashion Tastes Cupcakes!

Καταστήματα που εξειδικεύονται μόνο σε Cupcakes «ξεφυτρώνουν» τον τελευταίο καιρό σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, αποδεικνύοντας ότι είναι μόδα! Θα περάσει; Θα κρατήσει και πόσο; Δεν το γνωρίζουμε, αλλά δεν έχει και σημασία. Ας κλείσουμε με την γλυκεία απόλαυση της γεύσης και της πολύχρωμης εμφάνισης !

Fashion Tastes Cupcakes!

Life’s Good είναι γλυκιά, πολύχρωμη, θυμίζει cupcake αν και δε μετριέται σε cups.;-)

μοιράσου το!