Επαγγελματικές λύσεις

LG 3D/2D Video Wall: 5,3 χιλ. bezel-to-bezel. Απλά, αξεπέραστο!

  Παγκόσμια πρωτοτυπία για μία ακόμη φορά από την LG, αυτή τη φορά στον χώρο των video wall: 3D LED Video Wall WV70MD 55 ιντσών. Ένας «τοίχος» τεχνολογίας, που θα τραβήξει σίγουρα πολλά βλέμματα με απίστευτα λεπτή σχεδίαση και τεχνολογία IPS LED BLU, που τον καθιστούν απλά κορυφαίο για θέαση σε επαγγελματικούς χώρους.

Ας δούμε λοιπόν την υπεροχή... σημείο-σημείο:

Μοναδικό design… με τη μικρότερη διάσταση πλαισίου παγκοσμίως. Με μόλις 5,3 χιλιοστά bezel-to-bezel, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Με σχεδόν ανύπαρκτα κενά έχεις την αίσθηση της ενιαίας οθόνης.

Το ειδικό φιλμ “shine-out”, προσφέρει κρυστάλλινη εικόνα  και ζωντανά χρώματα, ακόμη και κάτω από συνθήκες υψηλού φωτισμού ή έντονης ηλιοφάνειας και είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε βιτρίνα.

Οθόνη στο Full… Led και ευρεία γωνία θέασης για υπερ-τεράστια διάσταση, που δε χαλάει την ποιότητα.

 

Το λογισμικό SuperSign Elite-C ρυθμίζει αυτόματα την ισορροπία του λευκού, για ομοιογενή εικόνα σε ολόκληρη την επιφάνεια θέασης.

24 ώρες με αμείωτο... ενδιαφέρον: Το PD module του Video Wall WV70MD, του επιτρέπει να λειτουργεί άψογα ακόμη και για 24 ώρες, χωρίς να μειώνει καθόλου την ποιότητα και την ευκρίνεια, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα Video Walls. Έτσι, δίνει άλλον έναν άσσο στο μανίκι των επαγγελματιών.
 

 

 

Μην σπαταλάς ενέργεια: Το Smart Energy Saving δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει περίπου 30% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλα LED Video Walls. Έτσι, μειώνει το κόστος, χωρίς να μειώνει καθόλου την ποιότητα της εικόνας.
 

Αξεπέραστη λεπτότητα, απίστευτη ποιότητα εικόνας, χαμηλή κατανάλωση. 

 

 

 

 

Life’s Good όταν σκέφτεσαι... off the wall! :-)

μοιράσου το!