Εικόνα & Ήχος

Νέο LG Magic Remote. Ακόμη πιο έξυπνο... σαν εσένα

Όταν το τηλεκοντρόλ παύει να είναι απλά ένα αξεσουάρ και γίνεται ένα μέσο για να ολοκληρωθεί η εμπειρία της Smart TV, τότε μάλλον μιλάμε για το LG Magic Remote. Από τότε που παρουσιάστηκε αποδεικνύει καθημερινά τι θα πει δυνατό και καλοφτιαγμένο control.
Τώρα, η LG αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη ακόμη υψηλότερα, με μια νέα έκδοση του Magic Remote που απαντά καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Αν δεν έχεις απολαύσει ακόμη την εμπειρία του Magic Remote, μπορούμε απλά να σου την περιγράψουμε με τρεις λέξεις: Point, Click και Scroll!

Με ένα κοινό remote, το σερφάρισμα γίνεται δύσκολα καθώς τα κουμπάκια δεν μπορούν ποτέ να έχουν την κίνηση που έχει ένα mouse. Αυτό λοιπόν δεν ισχύει στο Magic Remote, καθώς και το pointer αλλά και η ροδέλα που διαθέτει κάνει την πλοήγηση πραγματικό παιχνίδι. Ας δούμε όμως τα πολλά πλεονεκτήματά του αναλυτικά:

Σου έρχεται... γάντι! 

Η πρώτη βασική διαφορά που θα ανακαλύψεις στο νέο Magic Remoteείναι το design.

 

Το control έχει γίνει... μικρότερο. Ο λόγος; Τώρα, κάθε θεατής, ενήλικας αλλά και παιδί, μπορεί να χειρίζεται πλήρως το Magic Remote με το ένα χέρι. Επιπλέον, το μικρότερο μέγεθος προσφέρει και καλύτερη επαφή με το χέρι για μεγαλύτερη απόλαυση στα παιχνίδια. Και με LED χρώματα στο πίσω μέρος η λειτουργία στο σκοτάδι γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Magic’s in the air!

Θέλεις να γίνεις μέρος μιας πραγματικά εξελιγμένης τεχνολογίας; Τότε απλά τσέκαρε το νέο pattern gesture feature του Magic Remote. Με αυτό το μαγικό ραβδί δεν χρειάζεται καν να πεις το ξόρκι. Απλά «ζωγραφίζεις» κάτι στον αέρα και το βλέπεις να πραγματοποιείται στην οθόνη σου. Για παράδειγμα, βλέπεις τηλεόραση και θέλεις να αλλάξεις στο κανάλι 14.
 

Απλά, «ζωγράφισέ» το στον αέρα. Η Smart TV θα το καταλάβει και θα σου πραγματοποιήσει την ευχή. Σχεδίασε έναν κύκλο και η Smart TV θα κάνει Zoom in ή out!

Πες το... σε όποια γλώσσα θες!

Το Voice recognition του Magic Remote είναι πραγματικά χρόνια μπροστά. Γιατί δεν χρειάζεται να του «μιλάμε» με κάποιο ειδικό τρόπο ή αργά. Μπορεί να καταλάβει τη γλώσσα μας και για την ακρίβεια μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και πιο σύνθετες εντολές, όπως: «Κάνε search για ταινίες του Tim Burton». Και για να την ενεργοποιήσεις απλά πιέζεις το mic και μιλάς. Απίστευτο;

Ένα για όλα!

Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις άλλο control για το DVD, την κονσόλα ή το Mp3 player σου. Γιατί το Magic Remote, με τη λειτουργία All-in-one, μπορεί να τα ελέγχει όλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κάνεις scroll στην οθόνη για να επιλέξεις την ανάλογη συσκευή που έχεις ορίσει.

Θέλεις να δεις κι άλλα; Κάνε κλικ εδώ για μια μικρή επίδειξη.

Lifes Good και η μαγεία βρίσκεται στο χέρι σου. :-)

Be Sociable, Share!

μοιράσου το!